Start rezerwacji na 2024 :)

Opinie

Zobacz opinie na nasz temat w mediach społecznościowych.

  1. Ania:

    Wspaniałe miejsce, blisko plaży, ogrodzone. Kuchnia dobrze wyposażona, dodatkowo po szaleństwie na plaży można sobie zrobić grilla 🙂 gorąco polecam!

    9 sierpnia 2023
  2. Marta:

    Bardzo przyjemne miejsce – wśród drzew i zadbanych kwiatów. Domki duże, przestronne, w wyposażeniu wszystko co niezbędne. Właściciele mili o bardzo pomocni. Zdecydowanie polecam 😉

    8 sierpnia 2023
  3. Gabriela:

    Bardzo przyjemne miejsce. Pomimo że na posesji znajduje się kilka domków to nie ma odczucia ciasności, każdy domek daje poczucie prywatności. Doceniam zwłaszcza duży taras z 3 strefami wypoczynku. Wyposażenie domku zapewniało wszystko co niezbędne. Właściciele zadbali o tabletki do zmywarki, plyn do naczyń, papier toaletowy, ręcznik papierowy, filtry do kawy, podstawowe środki czystości. Domek i obejście bardzo zadbane , dużo kwiatów, i detali które sprawiają że przebywa się tam z przyjemnością. Każdy domek dysponuje porządnym murowanym grillem a od rana do wieczora słychać śpiew ptaków bo domki są pośród drzew. Dojscie do plaży i morza zajmowalo nam 4 minuty Bliskość natury i drewaniana aranżacja jest zdecydowaną przewagą nad wieloma innymi betonowymi domkami dostępnymi w okolicy. Jest przytulnie i wakacyjnie, a wisienką na torcie są właściciele. Przemiła pani w recepcji i sympatyczny pan który każdego dnia dbał o ogród.
    Ceny przystępne, adekwatne do jakości.

    8 sierpnia 2023
  4. Majorka:

    Polecam. Spokojny obiekt przygotowany do spędzania czasu na zewnątrz. Duże, zadaszone tarasy, grille. Tarasy obsadzone pięknym pelargoniami, które zapewniają intymność i cieszą oko. Domki położone pośród drzew, klimatycznie i zielono. Do plaży blisko, do dyspozycji leżaki, parawany.

    13 sierpnia 2022
  5. Janusz:

    Wspaniałe domki,bardzo mili właściciele, duży taras przy domku,każdy posiada własny grill,bardzo blisko do morza

    12 czerwca 2021
  6. Katarzyna P.:

    Bardzo zadbane i przytulne miejsce, domki sa w pełni wyposażone w zmywarkę, mikrofalówkę, Express do kawy. blisko plaży, do centrum 10 min spacerkiem. 10 min spacerkiem do Pustkowa.Cisza i spokój super czerwcowy pobyt nad morzem. Polecam

    8 czerwca 2021
  7. Elżbieta z Jeleniej Gory:

    Super ośrodek cisza i spokój, blisko morza. Domki bardzo ładne, czyste i dobrze wyposażone. Właściciele sympatyczni. Polecam wypoczynek w „Solei”

    5 czerwca 2021
  8. Natalia:

    Polecam!! Piękny, zadbany ośrodek, ogrodzony, bardzo blisko do morza. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto chce odpocząć w cieniu sosnowego lasu. Właściciele bardzo uprzejmi. Polecam.

    5 sierpnia 2020
  9. Ewa i Ryszard ....( Helsingborg Sverige ):

    Bajkowe miejsce , nie tylko blisko plaza i morze ale rowniez morze kwiatow przy kazdym tarasie …czysto komfortowo spokojnie…polecamy !!!

    26 lipca 2020
  10. Ania, mama Antosia:

    Bardzo ładny, przytulny ośrodek z dala od zgiełku i blisko morza. Idealny dla rodzin z dziećmi i osób starszych. Dużo zieleni, a na każdym obszernym tarasie piękne pelargonie, które zapewniają wczasowiczom prywatność pomimo bliskości domków. Dobrze wyposażona kuchnia ze świetnym zestawem startowym (między innymi filtry do kawy, tabletki do zmywarki, płyn do mycia naczyń, worki na śmieci). Bardzo sympatyczni i konkretni właściciele. Polecam!

    23 czerwca 2020
  11. Agata:

    Wpadliśmy na dłuższy weekend w maju i było bosko!
    Spokój, piękne tereny do spaceru i wypraw rowerowych.
    Złapaliśmy oddech świeżego morskiego powietrza po tylu dniach w domu.
    Polecam !

    20 maja 2020
  12. Zosia, Marek, Ania i Piotruś:

    Tęsknimy i mamy nadzieję, że w tym roku też się spotkamy!:)
    Proszę zamówić słoneczko!
    Ściskamy

    27 kwietnia 2020
  13. Katarzyna z Wielkopolski:

    Super ośrodek, bardzo dobre warunki. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeśli ktoś szuka wypoczynku blisko plaży w ciszy i spokoju to gorąco polecam Solei.

    30 czerwca 2019
  14. Marek i Marlena z Głogowa:

    Jak w raju…coś pięknego…przemiła obsługa,blisko do morza,spokój…po prostu przepieknie!

    26 grudnia 2016
  15. Agnieszka Skonieczna:

    Cudowne miejsce, bardzo mili ludzie, gorąco polecam 😀
    (źródło: Google )

    29 października 2016
  16. Marcin Dzioch:

    Bardzo pamiętam te piękne wakacje…
    (źródło: Google)

    24 października 2016
  17. Piotr Żukowski:

    Domki czyste i przestronne, blisko morza. Polecam!
    (źródło: Google)

    28 września 2016
  18. Ewelina Baraniecka:

    Cisza spokój. To czego trzeba na urlopie 🙂
    (źródło: Google)

    18 września 2016
  19. Agata:

    Polecam. Domki super wszystko tak jak w opisie pani właścicielka bardzo miła. Idealne na wczasy z rodzina cisza i spokój.
    źródło: Fajne Wczasy

    26 maja 2016
  20. Krzysztof Jackowiak:

    Byłem z rodzinką w sierpniu 2015 i byliśmy wszyscy zachwyceni. Zgodnie z opisem domki blisko plaży (pierwsza linia brzegowa), ośrodek bardzo przyjazny dzieciom (plac zabaw, bezpiecznie gdyż jest ogrodzenie, dużo rodzin z dziećmi), super taras – można posiedzieć na zewnątrz niezależnie od pogody.

    Samo Pobierowo to bardzo bardzo fajne miejsce.
    Generalnie polecam!
    (źródło: Google)

    14 grudnia 2015
  21. Stefan Jodeleit:

    Tolle Anlage! Wir haben eine schoene Zeit gehabt. 3 Minuten bis zum Strand. Wir kommen naechstes Jahr wieder.
    (źródło: Facebook)

    6 września 2015
  22. Dorota, Kędzierzyn-Koźle:

    Bardzo dobre warunki oraz miła obsługa. Jestem z pobytu w tym miejscu bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam rodzinom, które chcą przyjemnie i spokojnie spędzić czas.
    źródło: Nocowanie

    1 września 2015
  23. Marek, Tarnobrzeg:

    Bardzo dobre warunki,super obsługa,bardzo blisko morza ,idealne miejsce dla rodzin.
    (źródło: Nocowanie)

    19 lipca 2015
  24. Mazur Małgorzata:

    Spokojne, ładne i ciche miejsce blisko plaży. Spędziliśmy tam cudowny tydzień z dziećmi w czerwcu 🙂 Polecam serdecznie i pozdrawiam ! Wrócimy
    (źródło: facebook)

    7 lipca 2014
  25. Marzena Dąbrowska‎:

    Wspaniały ośrodek polecam każdemu kto chce wypocząć blisko plaży :)))mamy zamiar jechac ze znajomymi i rodzinka jeszcze raz:))
    (źródło: facebook)

    24 czerwca 2013
  26. Beata Kucharska:

    Bardzo ładny i przytulny ośrodek! Spokojna okolica zapewnia ciszę i relaks. Idealny sposób na spędzenie wakacji z rodziną albo przyjaciółmi. Swój pobyt w domkach „Solei” wspominam bardzo pozytywnie! Polecam!
    (źródło: facebook)

    2 kwietnia 2013

Leave a Reply